logo margreet peekstok
ontdek de diverse lagen in muziek. zo heb je oren naar ieder instrument
 

Muzikale Vorming Lessen

Vaak wordt Muzikale Vorming gezien als een vooropleiding. Lessen die kinderen tussen de vier en negen jaar volgen voordat zij een instrument kiezen. Ik geloof dat Muzikale Vorming iets is dat je blijft ontwikkelen. Daarom geef ik Muzikale Vorming als cursus, maar ook als doorlopende les.

dit leer je:

Met elkaar maken we muziek. We zingen en dansen. Leren over klank, ritme, melodie en beweging. We bespelen Orff-instrumenten en luisteren naar elkaar. Instrumenten leren we onderscheiden en het notenschrift maken we eigen. Maar vooral maken we veel plezier.

proefles?

Maak vrijblijvend kennis met mij en allerlei muziekinstrumenten. Een proefles is gratis en je hoeft er niks voor mee te brengen. Omdat we in deze lessen samen muziek maken, geef ik Muzikale Vorming aan groepjes van drie tot zes kinderen. Neem contact op voor een afspraak.

dit kost het:

Eén uur per week kost € 75 per maand. Dit bedrag is inclusief BTW. Aan het einde van de maand stuur ik een factuur per e-mail.

lesdagen:

  • Maandag: 19.00 – 22.00
  • Dinsdag:  13.00 – 22.00
  • Woensdag: 09.00 – 12.00 en 13.00 – 21.30
  • Donderdag: 19.30 – 21.30
  • Zondagavond: 19.00-21.30

vakantie:

Tijdens de volgende periodes is er geen muzikale vorming. Vanzelfsprekend betaal je dan ook geen lesgeld. De factuur pas ik hierop aan.

  • Maandag 27 februari  t/m zondag 5 maart 2023 (voorjaarsvakantie)
  • Maandag 1 mei t/m zondag 7 mei 2023 (1 week meivakantie)

kun je een keertje niet?

Geen probleem. Als je minimaal 24 uur van tevoren laat weten dat je niet komt, halen we de les gewoon een ander keertje in. Zo niet, wordt het lesgeld door-gerekend. Wil je met de lessen stoppen? Geef dat dan minstens één maand van tevoren aan. De betaalde periode moet afgemaakt worden.