logo margreet peekstok
muziek maken is een feestje. en geen feest zonder muziek
 

Muzikale Feestjes

Twee violen en een trommel en een fluit! Ik organiseer kinderfeestjes waarbij we op verschillende manieren muziek gaan maken. Met slaginstrumenten, maar ook met tonnen, bezems en tafels. We gebruiken zelfs onze eigen lichamen: body percussie! Wie stampt, klapt en zingt er mee?

boomwhackers

Ieder kind gaat ook aan de slag met één of twee boomwhackers. Dit zijn melodieuze buizen gestemd op verschillende toonhoogten. We slaan er mee op de tafel en grond, maar ook op benen en armen. Geen zorgen: het materiaal is superzacht. Leef je uit!

waar is het feestje?

Gewoon thuis. Als we een beetje mogen schuiven met het meubilair. Ook zijn alle feestvarkens van harte uitgenodigd in mijn leslokaal. Ik heb ruimte voor maximaal acht kinderen. Uiteraard zorg ik voor alle instrumenten en het materiaal, waar we ook feest vieren.

dit kost het:

Het aantal kinderen, de tijdsduur en locatie bepalen het prijskaartje dat aan dit muzikale feestje hangt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Geef vooral aan wat de wensen zijn van de jarige, dan zorg ik voor een dag met een strik erom.